Norlandia Valle Gård Friluftsbarnehage

Naturlig utelekeplass. Vi har lavvoer på turplassen vår hvor vi kan leke, lære, sove og lage mat. Tilpasset aktiviteter til hver av årstidene. Vi er mye ute og ute trives vi aller best.

Utendørsarealet er stort, 2 mål med innegjerdet naturtomt. Her innbyr det til lek og barna kan utfordre seg selv på ulike nivåer. Ute har vi en stor åpen tømmerhytte med benker og ild sted, en flott plass til å spise og lage mat i, med skygge om sommeren og med le på vinteren.

Huldrestua er et hus alle alle avdelingene deler på.  Her er det stort kjøkken og steinovn til matlaging, felles rom hvor vi kan spise samlet eller ha fellessamlinger.  Her har vi også en badstu til dager hvor vi har danset i regnet eller badet i snøen.

Kalvehagen er barnehagens turplass, her er det jorde, skog, lavvoer, ild sted og utedo.  Plassen innbyr til mye variert lek og en fin boltreplass både for små og store barn.

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser. Det er skog og mark rundt, og Skogsfjorden ligger et steinkast unna. Barnehagens beliggenhet innbyr til hyppig bruk av naturen rundt.