Ansatte

Barnehagens ledelse

Wibekke Yri Adriaenssens

Stilling: Daglig leder
38 26 10 14
valle.gaard.barnehage@norlandia.com

Wibekke er fra Sunnmøre og er daglig leder i barnehagen. Hun begynte i Valle gård i 2001. Hun har jobbet 10 år som ped.leder og siden som daglig leder. Hun har i tillegg en bachelor en videreutdanning i skiidrett. Fullførte nasjonal styrer utdanning ved UIA i 2014 og veilederutdanning i i 2015. Wibekke har stor tro på at en friluftsbarnehage, med naturglede, utelek, opplevelser, mestring og utfordringer gir barna den beste starten på livet, og at dette igjen gir barna noe verdifullt med seg på veien videre. Hos oss får barna en oppbrukt tursekk, som et symbol på ALT det barna har erfart noe om gjennom barnehagetiden. Hun liker en aktiv og kreativ hverdag, hun er engasjert i DNT og trives ute med ulike aktiviteter til alle årstider

Blå

Grønn

Gul

Lilla

Rosa

Rød

Troll

Hanne Thorsen

Stilling: Vikar

Lillian Waler

Stilling: Pedagogisk leder

Lillian bor i søgne og er en ekte pendler. Etter noen år som blikkenslager var det på tide å prøve noe nytt, Valget falt på barnehagelærer og hun ble ferdig utdannet ved UIA våren 2016. siden har hun jobbet i Valle gård friluftsbarnehage og stortrives med det! Lillian er ei aktiv og ekstremt uteglad glad jente som liker og være på tur med barna. For hun er det viktig at barna lærer å ta vare på naturen, respektere den å lærer og bruke de verdier som naturen gir oss. Lillian har også stor sans for dramatisering og gøyale aktiviteter sammen med barna.

Maren Abrahamsen

Stilling: Barnehagelærer

Maren ble utdannet barnehagelærer i 2019 ved UiA og fikk sin første jobb som barnehagelærer her på Valle Gård i august 2019. Hun er kjempe glad i å gå på tur og undre seg sammen med barna over det de finner i naturen. Hun liker å utforske nye steder i nærområdet sammen med barna, spesielt i skogen. Maren elsker å jobbe i barnehage da ingen dager er like og hun lærer noe nytt hver dag!

Necati Yilpaze

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Necati, eller Nesja som han kalles, kommer fra Tyrkia. Han har tidligere drevet med stillasbygging og isolering. Nesja har også jobbet på SFO før han begynte i Norlandia Valle gård friluftsbarnehage. Nesja begynte å jobbe i barnehage fordi han ville utfordre seg selv. Han synes det er gøy å jobbe i barnehage og spesielt i Valle gård fordi det er en friluftslivbarnehage. Nesja er glad i å gå på tur med barna, han liker godt å undre seg og utforske naturen sammen med barna. Liker også godt å snekre med barna og bygge i sandkassen. Spesielle interesser er turer, klatring og å være med familien. Liker godt å være i sofakroken og kose seg med premier league i helgene.

Frank Emmerich

Stilling: Vikar

Frank kommer fra Tyskland, men bor nå i Mandal med familien sin. Han har tidligere jobbet som byggmester. Han har jobbet i barnehagen i tre år, først på praksis. Våren 2019 tok han fagbrevet i Barne- og ungdomsarbeider faget. Han har siden hatt et fast vikariat på avdeling Troll. Frank brenner for sosial kompetanse og grensesetting i barnehagehverdagen. Den beste dagen i barnehagen er en solskinns-turdag, gjerne på Golfbanen. Han er selv interessert i friluftsliv og sport, og er da spesielt glad i golf og fotball.

Tusse

Unn Irene Steinsland-Tønnessen

Stilling: Pedagogisk leder

Unn Irene har jobbet i Valle gård siden 2011. Hun ble ferdig utdannet førskolelærer i 1996, og har jobbet i barnehager flere steder i landet. Hun har jobbet mest på småbarnsavdeling og trives veldig godt med det. På jobb liker hun best å være "på gulvet" med barna, og synes det er givende å ta del i barnas mestring og utvikling på forskjellige områder. Hun er selvsagt glad i å være ute, og trives ekstra godt når hun kan spise ute og gjerne rundt bålet.

Tobine Møll

Stilling: Barnehagelærer

Tobine ble utdannet som førskolelærer i 2015 ved UiA. Hun har siden da jobbet som pedagogisk leder i barnehage på østlandet. I 2019 vendte hun nesen hjemover og startet som barnehagelærer i Valle Gård. Tobine er glad i friluftsliv, og har hund. Hun syns det er helt topp å kunne være så mye ute når man er på jobb! Hun liker også å være kreativ, å finne på morsomme ting med barna.

Sarah Alice Andersen Åvik

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Sarah kommer ifra Lyngdal. Begynte som vikar i Valle Gård i 2015. Utdannet barn og ungdomsarbeider i 2014. Liker å tulle og tøyse og skape gode relasjoner med både barna og kolleger. Tar gjerne med barna ut i nærområdet når hun får sjansen. På fritiden er hun aktiv og sosial med familie, venner og katten.

Anniken Thorkildsen

Stilling: Assistent

Etter en del år i barnehage og skole jobber hun mot fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Anniken elsker å tilbringe tid ute og ta fatt i det naturen har å by på sammen med hundene sine. Hun har vært på flere langturer med telt på fjellet, sjøen og i skogen. Syntes det er spennende å kunne videreformidle sin kunnskap og kjærlighet til friluftsliv, natur og miljø, til barna.

Sidsel Holmen Kallhovd

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Sidsel begynte i Valle gård i 1997. Hun har jobbet med mye forskjellig som servitør, barkeeper og svak strøms montør. Hun kommer fra Finnsnes. Sidsel er veldig glad i å være ute. Hun har jobbet på småbarns avdeling i mange år og trives godt med det. Hun liker å sitte på gulvet å leke med barna. Kan også nevne at hun er veldig glad i å lage mat.

Vettene

Merethe Titlestad

Stilling: Pedagogisk leder

Merethe ble utdannet som førskolelærer i 1997. Etter den tid har hun tatt 1. avdeling med spesial pedagogikk m.m. Det siste studiet hun tok var miljøarbeid ved utfordrende atferd. Merethe liker å jobbe med de barna som har ulike utfordringer. Naturen har vært viktig siden tidlig barndom, og gleden ved å være i og høste fra naturen ønsker hun å videreføre til dagens barn. Ved å jobbe i en friluftsbarnehage får Merethe gjordt mye av de tingene hun liker; dra ut på tur, lage mat på bål osv.

Synne Maria Faye Skaar

Stilling: Assistent

Synne jobber mot fagbrev som barne og ungdomsarbeider, og brenner veldig for å jobbe med barn. På fritiden sin driver hun aktivt med hest, eier to stykker, og har hund. Elsker friluftsliv og tilbringer også store deler av dagene sine utendørs. Begynte i Valle gård friluftsbarnehage høsten 2019.

Vivian Kristiansen

Stilling: Barnehagelærer

Etter noen år i forskjellige yrker fant endelig Vivian ut hva hun skulle bli når hun ble stor. Hun studerte på UIA for å bli barnehagelærer og var ferdig utdannet våren 2014. Høsten 2014 begynte hun her i Valle gård. Vivian er den som kan mest om alle temaer ingen andre kan så mye om, maur, samer og hvilken superhelt som faktisk er den beste, for å nevne noe. Ellers glad i å være ute og veldig glad i å brenne bål. Tar gjerne med barna en tur til turnhallen når vi har mulighet til det👍

Eirik Aanesen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Eirik begynte å jobbe i barnehagen som assistent i 2008. I 2016 tok han fagbrev som barne og ungdomsarbeider. Før han begynte å jobbe i barnehage har han jobbet med ungdommer, industri og vært taxi sjåfør. Eirik trives veldig godt med å være ute, er nok ofte den som er først ut og sist inn. Største lidenskapen til Eirik er nok fiske, når det er sesong er han ute med fiskestang både tidlig og seint. Brenner også for at barna i barnehagen skal få oppleve fiskegleden. Liker å ta med spikkekniver, øks og sag på tur. Har nok blitt mere og mere naturmenneske jo lenger han har vært i barnehagen.

Hege Støle

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hege kom til Valle gård i 2014. Hun har flere års erfaring fra barnehage og barneskole. Hun tok fagbrev som barne og ungdomsarbeider i 2013. Hege er barnehagens organisator og vet stort sett hvor alt er på lageret. Dette kommer godt med når det stadig males nye bilder, lages fuglebrett eller lykter. Kommer alltid på noen kreative løsninger både inne og ute. Hvis noen trenger en kollega for å gå på tur er Hege alltid klar😊 På våren finner du Hege og barna i gang med å så eller vanne i drivhuset.